TÜM ÜRÜNLERDE NET %30, 2 VE ÜZERİ ÜRÜNLERDE %40 İNDİRİM!

Yaz Gelinlerinin Takı Tercihi

05-07-2024 16:48


Bayemeyc’ten Gelinler İçin Özel Tasarımlar


Yaz gelinleri, en özel günlerinde gelinliklerini tamamlayacak en şık takı tasarımlarına yönelmektedirler. Bu özel günü taçlandırmanın en iyi yollarından biri de, gelinliklerine uygun hem kaliteli hem de özel takı tasarımları seçmeleridir. Bayemeyc olarak, yaz gelinlerine uygun en özel inci tasarımlarını sizlerle buluşturuyoruz.


Gelinlik Modeline Göre Takı Tercihi

Gelinlik modeline göre takı önerilerine baktığımızda en önemli detay yaz gelinlerinin gösterişli mi yoksa sadelikten yana mı bir takı tercihinde bulunmalarıdır. Kararsız kalan yaz gelinleri için hazırladığımız önerilere birlikte bakalım...

Gelinliğinizde abartılı ve gösterişli detaylar varsa daha sade inci tasarımlarını seçmenizi öneriyoruz. Bunun dışında gelinliğiniz hareketsiz ve sade ise sizi mükemmel şekilde tamamlayacak Bayemeyc çoklu inci tasarımlarını öneriyoruz.


İnci Tasarımları Önerileri

Gelinlik seçiminiz sade ve hareketsiz ise en özel gününüzü tamamlayacak takı tasarımları kesinlikle Bayemeyc çoklu inci tasarımlarıdır. 

Straplez model tercih ettiyseniz eğer GITANO İNCİ KOLYE,  ISLA GRANDE İNCİ CHOKER KOLYE, İNCİ KOLYE , PALAIS İNCİ KOLYE, DOZE İNCİ KOLYE, BIVALVIA İNCİ KOLYE, ELIOTIS İNCİ KOLYE, PRINCESA İNCİ KOLYE  tasarımlarımız gelinliğinizi tamamlayan en özgün inci tasarımları olacaktır.



Gelinlik tercihiniz derin v yaka ise onu en güzel şekilde Bayemeyc çoklu inci tasarımları tamamlayacaktır. RICO BAROK İNCİ KOLYE SET,OCHO MAYORKA İNCİ KOLYEVALVEN İNCİ KOLYE, BONDE İNCİ KOLYEBAROK İNCİ KOLYE SET Bayemeyc inci tasarımları ile en özel gününüzde gelinliğinizi tamamlayacak tasarımlar olacaktır.




Hareketli ve detayları olan gelinliğiniz varsa daha sade Bayemeyc inci tasarımları ile gelinliğinizi tamamlayarak şık görünüm elde edebilirsiniz. PATELLA BAROK İNCİ KOLYE, BEYAZ BAROK İNCİ KOLYE,PEARL EMPIRE CHOKER İNCİ KOLYE, DOLCE TATLI SU İNCİSİ KOLYE, ARIA İNCİ KOLYE Bayemeyc inci tasarımları hareketli olan gelinliğinizi tamamlayacak şık inci tasarımlarıdır.

Gelinliğinizi sadece inci küpe ile tamamlamak isterseniz Bayemeyc'in birbirinden şık inci tasarım küpelerini tercih edebilirsiniz. AHALYA BAROK İNCİ KÜPE, ELEGANTE İNCİ KÜPE, TANE İNCİ KÜPE,STELLA İNCİ KÜPE,LUZ TAŞLI İNCİ KÜPE, HIELO İNCİ KÜPE, BLANC BAROK İNCİ KÜPE tasarımları sizin için uygun bir tercih olacaktır.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.