İNDİRİMİ UZATTIK! NET %30 İNDİRİM!

Maksimalist Stil

16-11-2023 17:25
Maksimalist Stil

Aşırılığın estetiği…

Giderek büyüyen, büyüdükçe daha çok konuşulan maksimalizm akımı... Hangi moda akımına yönelirseniz yönelin, maksimalizmin eğlenceli ruhuna belki bir gün yakalanabilirsiniz. 

Yüzyıllar boyunca özellikle soylular ve toplumun belirli kesimleri tarafından benimsenen giyim stilleri, 20. yüzyılla birlikte yerini hızla değişmeye ve şekillenmeye başlayan moda akımlarına bıraktı. Sanat ve mimari alanındaki değişimler, toplumun belirli kesimlerinde sivrilen alt kültür grupları modanın gelişmesinde ve karakter kazanmasında önemli rol oynadı.

Abartının ve şatafatın sonuna kadar hüküm sürdüğü maksimalist stilin, 60’lı yılların minimal giyim akımına karşı bir duruş olarak benimsendiğini söylemek yanlış olmaz. 1920’li yıllarda kabul görmeye başlayan bu trend, 80’li yıllarda ise zirve yaptı. 20’li yılların parıltılı ve ışıltılı tasarımları 80’li yıllarda daha gösterişli formlarda karşımıza çıktı. 

Oldukça cesur ve göz alıcı bir stile öncülük eden maksimalizm stil akımı; canlı renkler, bol şaşaa ve gösterişli aksesuarlar kullanmakla eş anlamlıdır. Modanın aşırı dikkat çekme isteğine uygun bir tarza sahip olan maksimalist stil, modanın aslında eğlenceli bir tavırla yakın ilişki içerisinde olduğunu da kanıtlar nitelikte

Sadelikten sıkılanlar maksimalizm akımına uyuyor…

Sadeliğin zıttı maksimalizm akımı, karşıt renk ve desenleri bir araya getirerek oldukça hareketli kombinler oluşturmayı sağlıyor. Sadelikten sıkılanlar, çeşitli aksesuar ve desenleri bir araya getiriyor.

Maksimalist moda anlayışında aksesuarları bolca kullanmakta özgürsünüz. Üst üste takılan farklı boylardaki Bayemeyc özgün kolyeleri ile maksimalizm trendini yakalayabilirsinizHafızalara kazınan eşsiz bir stil yaratmak istiyorsanız maksimalist stili benimseyebilirisiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.